ON-LINE NARUDŽBENICA

ESUO PRIRUČNIK


Odabrana količina: 1

Iskoristite veliko sniženje i nabavite priručnik Održavanje i gospodarenje imovinom po cijeni od 120 kuna  (puna cijena je 380 kn) zbog ograničenog skladišnog prostora uvjetovanog posljedicama potresa koji je značajno oštetio sjedište Hrvatskog inženjerskog saveza u Berislavićevoj 6 u Zagrebu gdje se nalaze i prostorije naše udruge. Zgrada je privremeno izvan upotrebe do konačne sanacije.

Održavanje i gospodarenje imovinom kapitalan je priručnik s područja održavanja i upravljanja tehničkim sustavima i infrastrukturom te gospodarenja imovinom jer donosi presjek najvažnijih znanja u tome području, kao i tehnologija koje su temelj Industrije 4.0 iliti Četvrte industrijske revolucije.

Knjiga je plod višegodišnjega rada hrvatskih održavatelja, menadžera, eksperata, doktora znanosti s dugogodišnjim iskustvom u industrijskim pogonima, koje je na projektu okupilo Hrvatsko društvo održavatelja. Upotpunjen suvremenom metodikom, ilustracijama, grafikonima i primjerima radnih procesa iz prakse priručnik je strukturiran sukladno potrebama u gospodarstvu, ali i potrebnim znanjima koje menadžer održavanja treba posjedovati, a koje je definirao EFNMS, European Federation of National Maintenance Society. Tako priručnik služi i kao udžbenik prilikom pohađanja tečaja, polaganja ispita i stjecanja certifikata Europski stručnjak upravljanja održavanjem EFNMS-a.

Priručnik je neophodan održavatelju, menadžeru s područja održavanja i gospodarenja imovinom, inženjerima kao i studentima tehničkih fakulteta. Zato je važna knjiga u vašoj knjižnici i idealan poklon kolegama inženjerima i menadžerima, zaposlenicima, studentima tehničkih struka. Popust na kupnju možete ostvariti do daljnjega.

Priručnik Održavanje i gospodarenje imovinom možete naručiti narudžbenicom iz časopisa, kao i putem on-line narudžbenice na mrežnoj strani

KONTAKT

Hrvatsko društvo održavatelja

Obratite nam se na sljedeće kontakt podatke
+38598477217

hdo.hr

hdo@hdo.hr
LOKACIJA

Berislavićeva 6

10000 Zagreb, Hrvatska