Dobrodošli na MeditMaint

Održavanje | Maintenance


MeditMaint 2024

Više od konferencije


MeditMaint je najveće okupljalište profesionalaca za održavanje i upravljanje imovinom, istraživača, inovatora, izlagača i lidera industrije na Mediteranu. Cilj konferencije je poticati napredak u području i olakšati razmjenu znanja i tehnologije na međunarodnoj razini.

Međutim, MeditMaint je više od konferencije. To je dinamično mjesto susreta koje podržava pojedince i organizacije da predstave najmodernija istraživanja, inovacije, tehnologiju i opremu međunarodnoj publici te prošire svoju poslovnu mrežu.

Bilo da ste pojedinac koji proširuje granice znanja ili organizacija koja traži nova i inovativna rješenja, MeditMaint pruža inkluzivno i suradničko okruženje te sveobuhvatan program s modernim istraživanjima i tehnologijama u području održavanja i upravljanja imovinom. Posjetitelji sudjeluju na zanimljivim plenarnim sjednicama, poticajnim okruglim stolovima, praktičnim radionicama, izložbama najnovijih tehnologija i raznim događajima za umrežavanje.

Pridružite nam se na MeditMaint i postanite dio međunarodne zajednice koja unaprijeđuje područja održavanja i upravljanja imovinom. Podijelimo uvide u najmodernije tehnologije i rješenja te oblikujmo budućnost održavanja i upravljanja imovinom.

  • Stručnjaci za održavanje i upravljanje imovinom okupljeni na jednom mjestu. MeditMaint je najvažnije okupljalište istraživača, tvrtki i pojedinaca uključenih u održavanje i upravljanje imovinom.
  • Izuzetni pristup različitim ciljnim skupinama. Istraživači, stručnjaci, stručnjaci, organizacije dolaze na MeditMaint kako bi razmijenili znanje i proširili svoju mrežu.
  • Savršena pozornica. Ako želite oblikovati budućnost održavanja i upravljanja imovinom, možete predstaviti svoje rješenje transnacionalnoj publici.
  • Osobno umrežavanje i stjecanje novih klijenata. MeditMaint vam pruža idealnu platformu za održavanje postojećih poslovnih odnosa, ali i za uspostavljanje kontakta s potencijalnim novim klijentima.
  • Relevantno stručno znanje iz prve ruke. Visokokvalitetni prateći program nudi posjetiteljima i izlagačima uvide u najnovija istraživanja, praktične primjene, tehnologije, opremu i rasprave o ključnim temama održavanja i upravljanja imovinom.

 
Pridruži se i postani dio MeditMaint 2024 zajednice.
Prijavite se na MeditMaint 2024

Održavanje 2024 | Maintenance 2024

Hotel Lone, Rovinj, Hrvatska


13. – 16. svibnja 2024.


MeditMaint 2024
KONTAKT

Hrvatsko društvo održavatelja

Obratite nam se na sljedeće kontakt podatke
+38598477217

hdo.hr

hdo@hdo.hr
LOKACIJA

Berislavićeva 6

10000 Zagreb, Hrvatska