MeditMaint 2024 | SUDIONICI

Održavanje 2024 | Maintenance 2024

Hotel Lone, Rovinj, od 13. do 16. svibnja 2024.

Otvoren poziv za sudionike


Dobrodošli na službenu web stranicu poziva za sudionike na nadolazećoj konferenciji MeditMaint 2024!

MeditMaint okuplja stručnjake, istraživače i izlagače opreme iz raznih industrija, pružajući idealno mjesto za umrežavanje, razmjenu znanja i uspostavljanje potencijalnih suradnji. Pridružite nam se na MeditMaint 2024 i istražite najnovije tehnologije i rješenja u području održavanja i upravljanja imovinom. S uzbuđenjem pozivamo sudionike iz cijelog svijeta u prekrasni Rovinj, gdje ćete imati priliku povezati se, učiti i predstaviti se u dinamičnom profesionalnom okruženju.

Prijavi se i postani dio MeditMaint 2024 zajendice.Događaji umrežavanja


Povežite se s liderima industrije, inovatorima i stručnjacima kako biste proširili svoju mrežu. MeditMaint 2024 je savršena platforma za upoznavanje novih partnera, klijenata i suradnika.


Tech Expo


Otkrijte najnovije inovacije, proizvode i usluge u industriji održavanja i upravljanja imovinom. Naša tehnička izložba je izuzetna prilika da iz prve ruke vidite napredak koji oblikuje našu budućnost.


Istraživanje i razvoj


Zaronite u najnovije trendove istraživanja i razvoja unutar sektora održavanja i tehnologije. Stječite uvide od vodećih istraživača i akademika te istražite potencijalne primjene u vašem području.


Stručno usavršavanje


Poboljšajte svoje znanje i vještine kroz niz interaktivnih radionica. Vođene od strane stručnjaka iz industrije, MeditMaint radionice su dizajnirane da pruže praktično iskustvo na različitim temama relevantnim za današnje profesionalce.


Prijavi se i pridruži se MeditMaint 2024.


Ispunite prijavni prijavni obrazac za sudionike. Nakon pregleda vaše prijave, naš tim će vas kontaktirati s daljnjim informacijama i potvrdom vaše prijave.

Važni datumi:

  • PRODULJENI ROK ZA PRIJAVU (POSLJEDNJI POZIV): 9. svibnja 2024.

Molimo vas da svoje prijave pošaljete do 9. svibnja 2024.. godine, kako biste osigurali svoje mjesto na konferenciji.

Kontaktirajte nas

Imate li pitanja ili trebate više informacija? Naš tim je ovdje da vam pomogne! Kontaktirajte nas putem e-maila na [info@hdo.hr; dfrkovic@hdo.hr].

Zahvaljujemo na vašem interesu i radujemo se što ćemo vas vidjeti kao dio naše konferencije. Vaš doprinos je ključan za uspjeh ovog događaja, i zajedno možemo stvoriti nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

Veselimo se vašem sudjelovanju i zajedničkom stvaranju uspješnog savjetovanja u Rovinju! Vidimo se na MeditMaint 2024.
Prijavnica za sudionikeKONTAKT

Hrvatsko društvo održavatelja

Obratite nam se na sljedeće kontakt podatke
+38598477217

hdo.hr

hdo@hdo.hr
LOKACIJA

Berislavićeva 6

10000 Zagreb, Hrvatska