Program stručnog usavršavanja HDO-a za razdoblje 2024. – 2025.Seminari i skupovi


U skladu s odredbama Pravilnika o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje (NN 55/2020), Hrvatsko društvo održavatelja (HDO), Berislavićeva ulica 6, kao nositelj Programa stručnog održavanja pripremio je program stručnog usavršavanja koji obuhvaća stručne skupove u njihovoj organizaciji.

Djelovanje Hrvatskog društva održavatelja zasniva se na cjeloživotnom učenju i kontinuiranom poboljšanju kompetentnosti ljudskih resursa, a sve s ciljem postizanja svekolike izvrsnosti.

Nakon uspješne 2023. godine, Hrvatsko društvo održavatelja (HDO) nastavlja organizirati programe jednodnevnih stručnih usavršavanja. Ne propustite stručna usavršavanja (seminare i skupove) koja će se održati tijekom 2024. godine. Zajednička tema stručnih edukacija može navesti kao „rad na siguran način“ i „suvremene tehnologije održavanja i gospodarenje imovinom u novim tehnološkim uvjetima i ostvarenju ciljeva kvalitete svjetske klase“. Moderatori predavanja bit će istraživači i nastavnici s poznatih visokoškolskih i znanstveno istraživačkih ustanova i stručnjaci iz industrije.

Jedan od osnovnih zadataka udruge HDO je cjeloživotno učenje i kontinuirano poboljšanje kompetentnosti ljudskih resursa, sve s ciljem postizanja svekolike izvrsnosti. Tehnologije održavanja i upravljanja imovinom se kontinuorano nadograđuje i stavlja pred inženjere i menadžere nove izazove. I sama udruga održavatelja nadograđivala je način rada i programe te je velika novost da ja za svoje edukacije osigurala suglasnost Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Sukladno članku 58. stavku 2. Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenje i gradnje (NN 78/15, 118/18 i 110/19), Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Republike Hrvatske izdalo je HDO-u suglasnost na dostavljeni Program stručnog usavršavanja Hrvatskog društva održavatelja za razdoblje 2024.-2025. godine (klasa 131-01/24-01/9 od 8. travnja 2024. godine).

SUGLASNOST MINISTARSTVA.

PREUZMITE PROGRAM STRUČNOG USAVRŠAVANJA HDO-a ZA RAZDOBLJE 2024.-2025.


Nadolazeći seminari i skupovi


29. Međunarodno savjetovanje Mediterana – MeditMaint 2024

Međunarodno znanstveno-stručno savjetovanje – Održavanje 2024 | 13.-16. svibnja 2024. godine | 12 bodova od čega 5 ulazi u regulativu

Prijavite se na MeditMaint 2024 | Održavanje 2024

Mjerenje i kvaliteta u održavanju i upravljanju fizičkom imovinom

Trajanje: 7 školskih sati od čega 3 ulazi u regulativu

Više informacija uskoro

Facility Management i 6 trendova u digitalizaciji

Trajanje: 7 školskih sati od čega 4 ulaze u tehničku regulativu

Više informacija uskoro

Održavanje od projekta, eksploatacije do otpisa: Važnost odnosa osoblja održavanja u projektiranju i građenju i investicije u novu opremu

Trajanje: 7 školskih sati od čega 5 sati ulaze u tehničku regulativu

Više informacija uskoro

ATEX direktive u gospodarenju fizičkom imovinom

Trajanje: 7 školskih sati od čega 2 ulaze u tehničku regulativu)

Više informacija uskoro

Kriterij izbora i trendovi razvoja informacijskih sustava održavanja

Trajanje: 7 školskih sati od čega 3 ulaze u tehničku regulativu

Više informacija uskoro

Strategije održavanja i njihova primjena u praksi

Trajanje: 7 školskih sati od čega 3 ulaze u tehničku regulativu

Više informacija uskoro

Trendovi digitalizacije u održavanju i upravljanju imovinom – Održavanje 5.0

Trajanje: 7 školskih sati od čega 2 ulaze u tehničku regulativu

Više informacija uskoro

KONTAKT

Hrvatsko društvo održavatelja

Obratite nam se na sljedeće kontakt podatke
+38598477217

hdo.hr

hdo@hdo.hr
LOKACIJA

Berislavićeva 6

10000 Zagreb, Hrvatska