Prijavite se za online izobrazbu i certifikacijski ispit ESUO

26 veljače, 2021
esuo-online.jpg?fit=900%2C563&ssl=1

U sklopu novog sustava online polaganja certifikacijskog ispita za Europskog stručnjaka upravljanja održavanjem (ESUO), slijedeći suvremene tendencije i epidemiološke mjere, HDO poziva zainteresirane da se prijave ili iskažu interes za online izobrazbu ESUO, koja će se održati putem webinara.

EFNMS / ECC, odnosno odbor za certifikaciju EFNMS-a, izradio je nov model certifikacije europskih menadžera. Središnja europska asocijacija održavatelja certificira stručnjake već više od 30 godina, a izmjenama je trajno poslala papir i olovku u povijest. Digitalizirani model polaganja ispita EFNMS će promovirati tijekom ove godine. Digitaliziran proces ispita uključuje bazu pitanja i ispit putem kompjutora uz automatsko ispravljanje i ocjenjivanje polaznika ispita. Principi certifikacije ostaju nepromijenjeni, u skladu su s odlukama Generalne skupštine EFNMS-a, a temeljem normi EN15628 Kvalifikacija osoblja održavanja i EN17007 Procesi održavanja.

Lockdown i druge mjere suzbijanja pandemije Covida 19 bitno su promijenile uobičajene gospodarske tokove, a kako su komentirali neki profesori, menadžeri i članovi HDO-a, što se tiče izobrazbe i usavršavanja održavatelja iza sebe imamo izgubljenu godinu. U međuvremenu online obrazovanje u školama i na fakultetima provodi se manje-više rutinski, a rad od kuće te komunikacija i radni sastanci uz pomoć raznih platformi također su postali rutina. Stoga je HDO odlučio ponuditi online izobrazbu standardnog programa ESUO.

Nastavni program ESUO obuhvaća 150 sati predavanja i vježbi tijekom 25 dana u dva kalendarska mjeseca. Uz pomoć platformi Zoom ili Teams nastava će se održavati tri dana tjedno; četvrtkom i petkom od 14,00 do 19,00 sati i subotom od 9,00 do 17,00 sati. Polaznicima izobrazbe namjeravamo omogućiti i drugačiji raspored koji bi bio prilagođen dnevnim i poslovnim obvezama sudionika. Racionalizacijom tehničkih stavki (prostor, vrijeme, jelo i piće) postignute su određene uštede, pa je cijena online obrazovanja  19.125,00 HRK + PDV.

U cijenu su uključeni i temeljni priručnik Održavanje i gospodarenje imovinom te mapa s cjelokupnim sadržajem potrebnim za certifikaciju, podloge i prezentacije za praćenje predavanja u elektronskom obliku uz mogućnost individualnih elektronskih konzultacija s predavačima. Nastavu vode sveučilišni profesori s ETF-a i FSB-a te vodeći menadžeri i inženjeri s iskustvom iz industrijskih pogona.

Zbog kvalitetnijeg praćenja nastavnog programa i interakcije polaznika i predavača, broj polaznika je ograničen.

Prijave za pohađanje nastavnoga programa dostupne su na mrežnoj stranici Hrvatskog društva održavatelja. Također, putem maila, faksa i telefona možete dobiti dodatne informacije i iskazati svoje želje i potrebe.

 

U prilogu:

KONTAKT

Hrvatsko društvo održavatelja

Obratite nam se na sljedeće kontakt podatke
+38598477217

hdo.hr

hdo@hdo.hr
LOKACIJA

Berislavićeva 6

10000 Zagreb, Hrvatska