Joel Levitt: Bitka za pouzdanost (eng. Battle for Reliability)

12 siječnja, 2021
battle.jpg?fit=900%2C563&ssl=1


Joel Levitt
je svjetski poznat predavač, trener i konzultant i autor 15 stručnih knjiga iz područja održavanja (www.MaintenanceTraining.com) koji je između ostalog bio pozivni predavač na HDO savjetovanju, MeditMaintu/Održavanju 2018 u Šibeniku.

Uz posebno dopuštenje autora ovog interesantnog slikovnog romana objavljujemo isti na našim stranicama.

Ovaj slikovni roman o pouzdanosti i temeljnim funkcijama i aktivnostima održavanja autor je pripremao u vremenima kad je čitav svijet obilježio COVID-19 i ograničeno kretanje, a komuniciranje se uglavnom orijentiralo na Internet i on-line alate. Autor se u dijelu usredotočio na TLC odnosno Tightening Bolt (zatezanje remena), Lubrication (podmazivanje) i Cleaning (čišćenje), pri čemu je istražio tehnologiju i zajedničke uzroke zastoja i grešaka u procesima proizvodnje.

Ovom prilikom članovi HDO imaju privilegiju, na zamolbu autora, dati svoje komentare i uputiti pitanja autoru glede svih nejasnoća ili nerazumijevanja zbog nedosljednosti prije službene promocije i objave na Amazon platformi.

U nastavku prilažemo autorovu izvornu poruku/zamolbu na engleskom jeziku:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Drago,
I hope you are well and the family is safe. Since I’ve been staying home I’ve been doing a bit of writing. I want to ask you a favor.
I’ve written a new graphic novel about reliability and the fundamentals of maintenance activity. It focuses on TLC (Tightening bolts, Lubrication, Cleaning). In it, I explore the engineering and even some of the physics of many common failure modes.
The favor is I want you to read it and send me any comments you have, especially about any mistakes, questions, problems, any inconsistencies, or misunderstandings.
Optionally, only if you feel so moved, I’d love a comment I can use to promote the book.
Thank you very much and Enjoy the Battle!
Joel

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

U prilogu:

KONTAKT

Hrvatsko društvo održavatelja

Obratite nam se na sljedeće kontakt podatke
+38598477217

hdo.hr

hdo@hdo.hr
LOKACIJA

Berislavićeva 6

10000 Zagreb, Hrvatska