OSVRT NA PROŠLOGODIŠNJI MEDITMAINT

Ekskluzivna predavanja 2021.


Jezdimir knežević

Pouzdanost + održavanje = Što sada?

Dr. Jezdimir Knežević istraživač je nastavnik i stručnjak svjetskog glasa. Objavio je više od 350 publikacija širom svijeta, održao je i organizirao nebrojene tehničke prezentacije, kongrese na svim kontinentima. Knežević u Exeteru, UK, vodi MIRCE Akademiju.

 
Andrej Androjna

Upravljanje promjenama – često zanemaren aspekt uspješne provedbe gospodarenja imovinom

Andrej Androjna, mr. sc, MBA, više od 30 godina uključen je u različita područja upravljanja imovinom; od strateškog planiranja, inženjeringa i ulaganja, rada, održavanja do razgradnje, u proizvodnji nuklearne energije i pratećim uslugama. Surađuje s brojnim tvrtkama u EU i SAD-u.
Mate Jurjević

Održavanje autonomnih brodova

Izvanredni je profesor Sveučilišta u Dubrovniku, odjel za elektrotehniku i računarstvo. Između ostaloga, specijalnost mu je održavanje autonomnih brodova.
Marjan Pipenbaher

Pelješki most – Izgradnja i eksploatacija

Slovenski inženjer građevine Marjan Pipenbaher rođen je u Mariboru. Danas vodi vlastitu tvrtku Pipenbaher Consulting Engineers u Slovenskoj Bistrici.
Janez Tomažin

Napredni pristup održavanju hidrauličkog i turbinskog ulja za podmazivanje

Diplomirao je Strojarski fakultet na Sveučilištu u Ljubljani, Slovenija. Ima više od 30 godina praktičnog iskustva u industriji papira i stakla, a radio je i kao upravitelj održavanja, investicijski menadžer, voditelj proizvodnje te kao tehnički direktor. Također je stručnjak za sustave podmazivanja i upravljanje hidrauličnim / podmazivačkim uljem (filtracija).


KONTAKT

Hrvatsko društvo održavatelja

Obratite nam se na sljedeće kontakt podatke
+38598477217

hdo.hr

hdo@hdo.hr
LOKACIJA

Berislavićeva 6

10000 Zagreb, Hrvatska