Održavanje 2023

MeditMaint 2023

Hotel Lone, Rovinj – od 22. do 25. svibnja 2023.


PRIJAVI SE

Poziv autorima, izlagačima i partnerima


Hrvatsko društvo održavatelja  u suradnji sa European Federation of National Maintenance Societies, Hrvatskim inženjerskim savezomDanube Adria Association For Automation & Manufacturing  i The Electro Mechanical Authority

Oganizira i poziva Vas na 28. međunarodno i mediteransko savjetovanje HDO-a MeditMaint 2023 – ODRŽAVANJE 2023 od 22. do 25. svibnja 2023.

Rovinj, Hotel Lone, Hrvatska

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas drage kolegice i kolege održavatelji da kao autori ili koautori radova, izlagači opreme i materijala ili partneri aktivno sudjelujete u 28. međunarodnom i mediteranskom savjetovanju i izložbi Medit Maint 2023 – Održavanje 2023 koje će se pod geslom:

Maintenance is not just cost centre

kao i prošli puta ponovno održati u prekrasnom okruženju u hotelu Lone u Rovinju, jer ste VI TO TRAŽILI.

Vaše su cijenjene reakcije na čitav sadržaj i lokaciju prošlog savjetovanja bile takve i toliko pozitivne da smo odlučili ponoviti lokaciju, a u kreiranju sadržaja i atmosfere očekujemo tradicionalni doprinos sviju nas.

Programsko organizacijski odbor

 
Ciljevi i misija savjetovanja


Promoviranje važnosti održavanja i gospodarenja imovinom kroz fokus konstantnih tehnologijskih promjena kao i unutrašnjeg i vanjskog poslovnog okruženja, a sve to putem razmjene znanja i iskustva inženjera, stručnjaka, znanstvenika, proizvođača i održavatelja opreme.

Okupljanje, komunikacija i umrežavanje stručnjaka i znanstvenika iz područja održavanja te izložbe i prezentacije proizvođača opreme. Poseban naglasak stavljen je na okupljanje i umrežavanje stručnjaka održavanja i gospodarenja imovinom iz zemalja Mediterana s tri kontinenta.

Poticanje novih korisnih tema u stručnom i znanstveno istraživačkom radu vezanom uza djelatnost održavanja i inženjerstva u širem smislu.


Sadržaj savjetovanja


  • PRVI DAN: Pozvana predavanja eminentnih predavača iz Europe i svijeta, iz različitih područja gospodarstva: energetike, građevinarstva, naftne industrije, farmaceutske i prehrambene industrije.
  • DRUGI DAN: usmena izlaganja znanstvenih i stručnih radova, predstavljanje panel sekcije, zanimljive inženjerske radionice, komercijalna predstavljanja proizvođača opreme i materijala.
  • TREĆI DAN: Okrugli stol na temu: Održavanje je „trošak“? panel diskusija, terenska nastava


Teme savjetovanja


Tehnologije održavanja

Upravljanje promjenama u održavanju

Gospodarenje materijalnom imovinom i objektima

Upravljanje i organizacija održavanja

Troškovi održavanja

Nove paradigme u održavanju vojnih objekata, letjelica i postrojenja

Održavanje plovnih objekata i platformi

Utjecaj gospodarske krize na održavanje

Tehnička regulativa u održavanju opreme i građevina

Tehnička regulativa – posude pod tlakom

Nadzor i dijagnostika

Kvaliteta i održavanje

Informacijski sustavi u održavanju

Izobrazba u održavanju i podrška procesima održavanja

Ekologija i održavanje

Zaštita na radu i održavanje

Studentski radovi


Važni datumi

  • predaja sažetka: 28. veljače 2023.
  • predaja rada: 2. travnja 2023.

Smještaj


Smještaj u hotelima Lone i Eden u Rovinju

Smještaj u hotelu Lone i Eden moguće je rezervirati uz povlaštene cijene isključivo uz promo kod prema navedenim koracima.

Također je moguća rezervacija putem rezervacijskog centra svakodnevno od 8:00 do 19:00, te mailom na hello@maistra.hr ili telefonom na 052 800 250 uz napomenu da je rezervacija zbog sudjelovanja na HDO savjetovanju.

Upute za rezervaciju!


Hotel Lone

Hotel Eden

Informacije i obavijesti

Organizator savjetovanja :

HDO –Hrvatsko društvo održavatelja
Berislavićeva 6, HR-10000 Zagreb, Croatia

e-mail:

url: www.hdo.hr

  •  +385 98 477 217 Drago Frković
  • +385 91 6300 480 Krešimir Brandt
  • +385 98 414 732 Marija Šiško Kuliš

I ovaj put sudionici savjetovanja birat će najbolje usmeno predstavljanje rada (stručnog ili znanstvenog). Nagrada će biti zanimljiva i pažnje vrijedna.

Nadamo se da ćete u konstruktivnoj i tradicionalno ugodnoj atmosferi savjetovanja u lijepom gradu Rovinju steći nova iskustva i znanja, dobiti nove poslovne informacije, sklopiti poslove, prijateljstva i partnerstva koja će biti oportuna za Vaše tvrtke i za Vaš osobni prosperitet.

Za našu bolju suradnju i proširenje kruga prijatelja i aktivnih suradnika iz područja održavanja i gospodarenja imovinom, molimo proslijedite ovaj poziv i naše kontakte Vašim kolegama i prijateljima ili nas obavijestite o potencijalnim novim suradnicima.

 

Dobro nam došli.

Programsko – organizacijski odbor

 


Partneri savjetovanja

KONTAKT

Hrvatsko društvo održavatelja

Obratite nam se na sljedeće kontakt podatke
+385 (0) 1 49 22 021

hdo.hr

hdo@hdo.hr
LOKACIJA

Berislavićeva 6

10000 Zagreb, Hrvatska