Održavanje 2022

MeditMaint 2022

Hotel Lone, Rovinj – od 9. do 12. svibnja 2022.Poziv autorima, izlagačima i partnerima


Hrvatsko društvo održavatelja  u suradnji sa European Federation of National Maintenance Societies, Hrvatskim inženjerskim savezomDanube Adria Association For Automation & Manufacturing  i The Electro Mechanical Authority

Oganizira i poziva Vas na 27. međunarodno i mediteransko savjetovanje HDO-a MeditMaint 2022 – ODRŽAVANJE 2022 od 9. do 12. svibnja 2022.

Rovinj, Hotel Lone, Hrvatska

Poštovani!

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas, drage kolegice i kolege održavatelji, da kao autori ili koautori radova, izlagači opreme i materijala ili partneri aktivno sudjelujete u 27. međunarodnom i mediteranskom savjetovanju i izložbi MeditMaint 2022 – Održavanje 2022. godine koje će se pod geslom: Samo promjena je stalna ponovno održati u prekrasnom okruženju kao i zadnji puta, u hotelu Lone u Rovinju, jer ste vi to tražili. Vaše su cijenjene reakcije na čitav sadržaj i lokaciju prošlog Savjetovanja bile  takve i toliko pozitivne da smo odlučili ponoviti lokaciju, a u kreiranju sadržaja i raspoloženja očekujemo tradicionalni doprinos.

Programsko organizacijski odbor.
Ciljevi i misija savjetovanja


Promoviranje važnosti održavanja i gospodarenja imovinom kroz fokus konstantnih tehnologijskih promjena kao i unutrašnjeg i vanjskog poslovnog okruženja, a sve to putem razmjene znanja i iskustva inženjera, stručnjaka, znanstvenika, proizvođača i održavatelja opreme.

Okupljanje, komunikacija i umrežavanje stručnjaka i znanstvenika iz područja održavanja te izložbe i prezentacije proizvođača opreme. Poseban naglasak stavljen je na okupljanje i umrežavanje stručnjaka održavanja i gospodarenja imovinom iz zemalja Mediterana s tri kontinenta.

Poticanje novih korisnih tema u stručnom i znanstveno istraživačkom radu vezanom uza djelatnost održavanja i inženjerstva


Sadržaj savjetovanja


PRVI DAN: Pozvana predavanja eminentnih predavača iz Europe i svijeta, iz različitih područja gospodarstva: energetike, građevinarstva, naftne industrije, farmaceutske i prehrambene industrije.

DRUGI DAN: izlaganja znanstvenih i stručnih radova, predstavljanje panel sekcije, zanimljive inženjerske radionice, komercijalna predstavljanja proizvođača opreme i materijala.

TREĆI DAN: Okrugli stol na temu: Upravljanje aktivnostima održavanja u laboratoriju, panel diskusija, izlet.


Teme savjetovanja


Tehnologije održavanja

Upravljanje tehnologijskim promjenama

Upravljanje promjenama u održavanju

Tehnička regulativa u održavanju opreme i građevina

Tehnička regulativa – posude pod tlakom

Nadzor i dijagnostika

Pouzdanost, raspoloživost i pogodnost za održavanje

Upravljanje i organizacija održavanja

Gospodarenje materijalnom imovinom i objektima

Kvaliteta i norme u održavanju

Izobrazba u održavanju i podrška procesima održavanja

Ekologija i održavanje

Elektroprivreda i održavanje

Studentski radovi


Dokumenti za preuzimanje

Dokumente možete preuzeti u .docx formatu .


Prijavnica za MeditMaint2022

Obrazac za prijavu sažetka autorskog rada

Obrazac za pisanje rada

Važni datumi


Smještaj


Smještaj u hotelima Lone i Eden u Rovinju, prijava uz promo kod koji će biti naknadno objavljen.


Hotel Lone

Hotel Eden

Bodovi za stručno osposobljavanje

Sudionici konferencije ostvaruju 16 bodova prema Pravilniku o stručnom osposobljavanju Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine (NN 55/2020 od 8.5.2020.). Pri čemu se 6 bodova odnosi na tehničku regulativu, a 10 bodova na stručno područje TEHNIČKIH ZNANOSTI.


Nadamo se da ćete u konstruktivnoj i tradicionalno ugodnoj atmosferi Savjetovanja u lijepome Rovinju steći nova iskustva i znanja, dobit nove poslovne informacije, sklopiti poslove, prijateljstva i partnerstva koja će biti oportuna za Vaše tvrtke i za Vaš osobni prosperitet.
Za našu bolju suradnju i proširenje kruga prijatelja i aktivnih suradnika iz područja održavanja i gospodarenja imovinom, molimo proslijedite ovaj poziv i naše kontakte Vašim kolegama i prijateljima ili nas obavijestite o potencijalnim novim suradnicima.
 
Dobro nam došli!
Programsko – organizacijski odbor


Partneri savjetovanja

KONTAKT

Hrvatsko društvo održavatelja

Obratite nam se na sljedeće kontakt podatke
+385 (0) 1 49 22 021

hdo.hr

hdo@hdo.hr
LOKACIJA

Berislavićeva 6

10000 Zagreb, Hrvatska