Prijava korisnika
ESUO priručnik

Korice-Front-nova-cijena

ESUO 2020

ESUO 2020 banner 155 2

EuroMaintenance 2022

maintenancenext-nl logo

Društva partneri


Tvrtke partneri

Frontem 155

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo

EFNMS AM Survey 2020

EFNMS-Asset-Management-Survey-banner-155

Newsletter

Pretraži Hdo.hr

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Održana Skupština Hrvatskog društva održavatelja PDF Ispis E-mail
Autor Halag Galah   
Utorak, 28 Listopad 2014 11:38

U kongresnom centru Hotela I u Zagrebu je 13. listopada održana izvanredna skupština Hrvatskog društva održavatelja. Predsjednik društva dipl. ing. Drago Frković podnio je članovima izvještaj o radu udruge u proteklih godinu dana te financijski izvještaj za razdoblje do rujna 2014., koji je jednoglasno prihvaćen.

U proteklome razdoblju HDO je nastavio s organiziranjem jednodnevnih seminara, s izdavanjem hrvatskoga umetka u časopis Maintworld, te s uređivanjem web portala za koji je od Hrvatskog inženjerskog saveza dobio priznanje kao najbolje uređen inženjerski portal. Društvo je sudjelovalo u radu EFNMS-a i HIS-a, te je pri kraju priprema velikoga projekta organiziranja treninga, ispita i dodjele certifikata Europskog stručnjaka u održavanju po programu EFNMS-a.

Skupština je razriješila dosadašnje članove Upravnog odbora HDO-a Dragutina Lisjaka i Ljiljanu Katičić kojima je zahvaljeno na osobnom doprinosu u radu HDO-a, a novim članovima imenovani su Ivan Turkalj (Lana – Karlovačka tiskara d.o.o.) i Ivica Husnjak (Podravka d.d.), predstavnici tvrki – članova Hrvatskog društva održavatelja.