Prijava korisnika
ESUO priručnik

Korice-Front-nova-cijena

ESUO 2020

ESUO 2020 banner 155 2

EuroMaintenance 2022

maintenancenext-nl logo

Društva partneri


Tvrtke partneri

Frontem 155

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo

EFNMS AM Survey 2020

EFNMS-Asset-Management-Survey-banner-155

Newsletter

Pretraži Hdo.hr

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Gospodarenje fizičkom imovinom – Anketa 2014. PDF Ispis E-mail
Autor HDO   
Subota, 15 Ožujak 2014 10:58
Physical Asset Management Survey 2014

EFNMS odnosno radna grupa za gospodarenje imovinom EAMC (Eu Asset Managemenz Committee) pripremila je i objavila poziv svim nacionalnim udrugama održavanja koje su članice krovne udruge za drugi krug ankete na području gospodarenja fizičkom imovinom u cilju prikupljanja informacija o primjerima dobre prakse sa tog područja u različitom poslovnom okruženju.

Poziv je upućen svim predstavnicima tvrtki kao i osoblju koje poznaje organizaciju same tvrtke (npr. konzultantima, istraživačima, …). Također je moguće slati i više odgovora iz različitih odjela jedne tvrtke.

Hrvatska i HDO su u prošloj anketi 2011. osigurali značajan odaziv i sudjelovanje, pa koristimo priliku naglasiti korisnost i potrebu davanja podrške ovoj anketi osobito u svjetlu toga što je ovom prilikom Hrvatska ravnopravna članica velike europske obitelji.

Povezivanje je moguće klikom na Physical Asset Management Survey 2014.

Koje doprinose i koristi očekujemo od ankete?
Tvrtke koje će se odazvati anketi i odgovoriti na pitanja biti će informirana o rezultatima provedene ankete, te određenim komentarima koji će biti dostupni u svibnju tijekom konferencije Euromaintenance 2014. Kompletni rezultati i obrada podataka biti će publicirani i dostupni na EFNMS internetskim stranicama, kao i anketa provedena 2011.

Povjerljivost podataka
Prikupljanje podataka i raspolaganje sa njima strogo je povjerljivo i zaštićeno sukladno politici i smjernicama EFNMS (vidi: EFNMS Security and Privacy Policy), te se neće davati na raspolaganje trećim stranama (tvrtkama, organizacijama i pojedincima).