Prijava korisnika
ESUO priručnik

Korice-Front-nova-cijena

ESUO 2020

ESUO 2020 banner 155 2

EuroMaintenance 2022

maintenancenext-nl logo

Društva partneri


Tvrtke partneri

Frontem 155

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo

EFNMS AM Survey 2020

EFNMS-Asset-Management-Survey-banner-155

Newsletter

Pretraži Hdo.hr

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Tomislav Turk PDF Ispis E-mail

Turk2017Tomislav Turk, rođen je 07.02.1968. godine u Varaždinu. Od 1971. godine živi u Koprivnici gdje završava Osnovnu školu. Srednju elektrotehničku školu pohađa i završava u Varaždinu, te upisuje Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Diplomirao je 1995. godine smjer strojarske konstrukcije. U razdoblju 2007. do 2013. godine pohađa i uspješno završava poslijediplomski stručni studij na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu smjer Industrijsko inženjerstvo i menadžment, čime stječe titulu univ.spec.mech. Trenutno radi u Belupu na radnom mjestu pomoćnik direktora održavanja i energetike.

Dosadašnji radni vijek od 1996. godine proveo je u farmaceutskoj tvrtki Belupo. d.d iz Koprivnice u početku kao tehnolog održavanja i inženjer projekta izgradnje farmaceutskog kompleksa. Kasniji razvoj karijere obuhvaća različita rukovodeća mjesta unutar službe Održavanje i energetika. Trenutna radi kao pomoćnik direktora Održavanja i energetike. U sklopu različitih funkcija sudjelovao je i nadzirao brojne projekte i investicije vezane uz područje Održavanja i farmaceutske proizvodnje.

Član je Upravnog odbora Hrvatskog društva održavatelja, te radne grupe European Maintenance Assessment Committee (EMAC) koja djeluje pri EFNMS-u (European Federation of National Maintenance Societies). Tijekom radnog vijeka pohađao je različite stručne seminare vezane uz Održavanje, a menadžerska znanja i vještine stekao je polazeći Podravkinu Menadžersku Akademiju (POMAK). Unutar područja Održavanja predaje na domaćim I stranim stručnim skupovima.

Oženjen, otac petero djece.