Prijava korisnika
ESUO priručnik

Korice-Front-nova-cijena

ESUO 2020

ESUO 2020 banner 155 2

EuroMaintenance 2022

maintenancenext-nl logo

Društva partneri


Tvrtke partneri

Frontem 155

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo

EFNMS AM Survey 2020

EFNMS-Asset-Management-Survey-banner-155

Newsletter

Pretraži Hdo.hr

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Sastanak radne grupe za gospodarenje imovinom, EAMC 27 PDF Ispis E-mail
Autor HDO   
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016 07:26

U Ateni je 28. svibnja održan sastanak EFNMS-ove radne grupe za gospodarenje imovinom EAMAC 27 (European Asset Management Committee). Sastanku su nazočili članovi Luis Ferreira, Kari Komonen, Lex Daan, Erik Helms Nielsen, Drago Frković, Janez Tomažin, dok su se ispričali Paul Daugalis, Christos Emmanouilidis, Alan Wilson i Petr Tulach. Na dnevnom redu bile su teme: Definiranje strukture AM radionice i Priprema za radionicu na EM-u 2016.

Na sastanku je zaključeno je da je razvijeni model i struktura radionice u potpunosti završen te da u ovoj fazi nije za komercijalnu uporabu. Modeli će se dovršiti tako da se slajdovi još jednom obrade, eventualno korigiraju te opišu ključnim rečenicama koje budući predavači trebaju prezentirati sudionicima radionice. Razmatrane su opcije modela radionice za pola dana i jedan sat za top management. Prilikom prevođenja slajdova na jezik članice potrebno je označiti "translated by…'' što će biti još razmatrano na sljedećim sastancima. Također je potrebno definirati model treninga koji će biti namijenjen budućim trenerima u NMS-u. Tako pripremljen model biti će predan i prezentiran BoD EFNMS-u.

U drugom dijelu sastanka uglavnom su potvrđeni pojedini dijelovi radionice na EM-u 2016 koji su prezentirali pojedini predavači EAMC-a po područjima. Posebna pažnja bila je usmjerena na dio Case Study-je koji je pripremio slovenski predstavnik Slovenije Janez Tomažin na primjeru Staklarne Hrasnik 1860, koja je bila izuzetno strukturirana i reprezentativna.