Prijava korisnika
ESUO priručnik

Korice-Front-nova-cijena

ESUO 2020

ESUO 2020 banner 155 2

EuroMaintenance 2022

maintenancenext-nl logo

Društva partneri


Tvrtke partneri

Frontem 155

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo

EFNMS AM Survey 2020

EFNMS-Asset-Management-Survey-banner-155

Newsletter

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Damir Škrinjar PDF Ispis E-mail

Damir Škrinjar rođen je u Zagrebu 19.07.1959. godine.

Radi u ZETu od 1983. godine na poslovima organizacije održavanja tramvajskih vozila i tramvajske infrastrukture u svim vidovima kao i održavanju agregata uređaja i sklopova, te proizvodnji doknadnih dijelova. Postavlja strategiju tehnologije održavanja. Posljednje radi na vođenju velikih investicija od pripreme projektnog rješenja, sastavljanju projektnog zadatka, koordinaciji izrade projektne dokumentacije, sudjelovanje u javnom nadmetanju za projektante, izvođače i opremu, do provođenja stručnog nadzora i koordinacije u tijeku gradnje. Kroz cijeli svoj radni vijek susreće se i radi na sustavnom provođenju tehničko-tehnoloških rješenja, te uvođenju i unapređenju kvalitete rada, nadzoru i vođenju proizvodnje i poslovanja, prvenstveno u tehničkom ali i u svim ostalim vidovima.

Principijelna je i komunikativna osoba. Vrlo dobro uočava probleme u organizaciji rada. Zna prepoznati, locirati, snimiti i dokumentirati te eliminirati organizacijske probleme pogotovo vezane za vođenje proizvodnje i održavanje složenih tehničkih sustava.

Ima dvoje prekrasne djece, sina Ivora i kćer Arianu, koje istinski cijeni, voli i poštuje. Aktivan je u rekreativnom bavljenju športom. Bavi se kanuom na divljim vodama, raftingom, nordijskim hodanjem, planinarenjem i biciklizmom. Dugogodišnji je član Kajak kanu kluba Zagreb. Član je hrvatskog društva održavatelja (HDO) i Stručnog savjeta Hrvatskog inženjeskog saveza (HIS). Član je Sektorskog vijeća za strojarstvo, brodogradnju i metalurgiju pri Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta koje se bavi postavljanjem novog Hrvatskog kvalifikacijskog okvira.