ESUO 2020

ESUO 2020 banner 155

EFNMS AM Survey 2020

EFNMS-Asset-Management-Survey-banner-155

Newsletter

EuroMaintenance 2021

euromaintenance-155x40

Prijava korisnika
Društva partneri


Tvrtke partneri

ina

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo


Logo-Plattner-crop

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Održavanje 2020 – Ekskluzivna predavanja PDF Ispis E-mail

 
POZVANI PREDAVAČI

vandelic

Damir Vanđelić

Menadžment, imovina, održavanje

Jedan je od najistaknutijih menadžera u Hrvatskoj. Danas je član uprave Adris grupe, predsjednik nadzornog odbora INA-e, predsjednik Savjeta HANFA-e, te član Vijeća za domovinsku sigurnost. Kao student strojarstva i brodogradnje istaknuo se Rektorovom nagradom, nastavio školovanje magisterskim studijem te stekao titulu MBA (Master of Busness Administration). Nositelj je spomenice Domovinskog rata.

knezevic

Jezdimir Knežević

Pouzdanost + održavanje = Što sada?

Dr. Jezdimir Knežević istraživač je nastavnik i stručnjak svjetskog glasa. Objavio je više od 350 publikacija širom svijeta, održao je i organizirao nebrojene tehničke prezentacije, kongrese na svim kontinentima. Knežević u Exeteru, UK, vodi MIRCE Akademiju. 

Glavni cilj prezentacije je predstavljanje saznanja Akademije MIRCE o analitici pouzdanosti i održavanja te njihovoj korelaciji. Ta će znanja omogućiti kvantitativno predviđanje složenih interakcija između pouzdanosti i metoda i politika održavanja, u svrhu učinkovitosti tehničkih sustava, to jest imovine. Predavanje je već izlagao u Norveškoj, Beogradu, te u Seattleu. Ovo i evaluacije njegova predavanja u Seattleu: Najbolji izlagač do sada. Fantastičan govornik i inovativna, informativna tema. To je najvažniji primjer vrijednosti ovakvih konferencija. Dubinsko akademsko istraživanje i pronalaženje sa stvarnom primjenom u svijetu i jasnim postupcima.
 

jurjevic

Mate Jurjević

Održavanje autonomnih brodova

Izvanredni je profesor Sveučilišta u Dubrovniku, odjel za elektrotehniku i računarstvo. Između ostaloga, specijalnost mu je održavanje autonomnih brodova.

bukovac

Zlatko Bukovac

Fotonaponske elektrane

Diplomirani inženjer strojarstva i jedan od vodećih stručnjaka za obnovljive izvore energije i solarnu energiju, direktor tvrtke Soltech. Postavio je gotovo sve hrvatske fotonaponske elektrane. U Rovinju će održati predavanje o Fotonaponskoj elektrani Kanfanar, prvoj u Hrvatskoj s instaliranim kapacitetom od 1 MWp.

tomazin

Janez Tomažin

Suvremeno upravljanje fizičkom imovinom

Diplomirao je Strojarski fakultet na Sveučilištu u Ljubljani, Slovenija. Ima više od 30 godina praktičnog iskustva u industriji papira i stakla, a radio je i kao upravitelj održavanja, investicijski menadžer, voditelj proizvodnje te kao tehnički direktor. Također je stručnjak za sustave podmazivanja i upravljanje hidrauličnim / podmazivačkim uljem (filtracija).

Član je EAMC-a (Europskog odbora za upravljanje imovinom) u EFNMS-u, član je CEN / TC 319 Održavanje (Europski odbor za normizaciju), predsjednik TC319 Održavanje i upravljanje imovinom u SIST-u (Slovenski institut za normizaciju), bivši predsjednik, a sada član DVS-a i od veljače 2019. godine član GFMAM-a (Globalni forum za održavanje i upravljanje imovinom), u projektnom timu: Okvir održavanja - Revizija drugog izdanja.

 

Korisne poveznice