Održavanje 2018

meditmaint2018 155

Vodice, 16. – 18. 05. 2018.

 
Registration
On-line registration
Registration form (doc)
 
Olympia Sky Hotel
On-line reservation
Hotel reservation form (doc)
 
Preliminarni raspored izlaganja

Prijava korisnika
Društva partneri


Tvrtke partneri

INAmaziva150v

turbomehanika

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Održavanje 2018 PDF Ispis E-mail

 


HDO 100  

u suradnji sa 

EFNMS dark 90-80    HIS-2011-CMYK 90-50    daaam 90-80     cigre logo

organizira i poziva Vas na

 

24. međunarodno i mediteransko savjetovanje HDO-a


ODRŽAVANJE 2018


MeditMaint 2018

 

16. – 18. svibnja 2018.

Vodice, Olympia Sky Hotel

Poziv sudionicima

  

Poštovani prijatelji, stručnjaci održavanja i gospodarenja imovinom,

Programski i organizacijski odbor savjetovanja poziva Vas na 24. međunarodno savjetovanje i izložbu Održavanje 2018 . Ovogodišnje savjetovanje i izložba održati će se pod naslovom MeditMaint 2018 kako bi po prvi puta posebno naglasili uključenost zemalja Mediterana. Očekujemo više od 250 sudionika, renomirane pozivne predavače iz cijelog svijeta, Europe, US i Mediterana što bi posebno trebalo zaokupljati pažnju liderima i menadžerima održavanja kao i profesionalcima i ekspertima gospodarenja imovinom.


CILJ SAVJETOVANJA

Cilj savjetovanja je istaknuti važnost održavanja i gospodarenja imovinom putem razmjene znanja i iskustva inženjera, stručnjaka, znanstvenika, proizvođača i osoblja održavanja opreme. Želja nam je da okupljanje i komunikacija stručnjaka i znanstvenika iz područja održavanja te izložbe i prezentacije proizvođača opreme potaknu nove i korisne teme u stručnom i istraživačkom radu vezanom uz djelatnost održavanja i inženjerstva u širem smislu. Izbor mjesta održavanja ovogodišnjeg savjetovanja vezano je uz namjeru okupljanja stručnjaka održavanja i gospodarenja imovinom iz zemalja Mediterana sa 3 kontinenta. Eminentni predavači iz Europe i svijeta garancija su zanimljivosti sadržaja savjetovanja iz različitih područja gospodarstva energetike, građevinarstva, naftne industrije, farmaceutske i prehrambene industrije.

Više...
 
 
 
Održavanje 2018 – Prvi poziv autorima, izlagačima i sponzorima PDF Ispis E-mail
Autor HDO   
Četvrtak, 08 Veljača 2018 00:00

 


HDO 100  


u suradnji sa 

EFNMS dark 90-80    HIS-2011-CMYK 90-50    daaam 90-80     cigre logo


organizira i poziva Vas na

 

24. međunarodno i mediteransko savjetovanje HDO-a


ODRŽAVANJE 2018


MeditMaint 2018

 

16. – 18. svibnja 2018.

Vodice, Olympia Sky Hotel

Najava i poziv autorima, izlagačima i sponzorima

Programski i organizacijski odbor savjetovanja poziva autore, izlagače i partnere na 24. međunarodno i mediteransko savjetovanje i izložbu Održavanje 2018. Ovogodišnje savjetovanje i izložba održat će se pod naslovom MeditMaint 2018 kako bi po prvi puta posebno naglasili uključenost mediteranskih zemalja. Očekujemo više od 250 sudionika, renomirane pozivne predavače iz cijelog svijeta, Europe, US-a i Mediterana, što bi posebno trebalo zaokupljati pažnju liderima i menadžerima održavanja kao i profesionalcima i ekspertima gospodarenja imovinom.


CILJ SAVJETOVANJA

Cilj savjetovanja je istaknuti važnost održavanja i gospodarenja imovinom putem razmjene znanja i iskustva inženjera, stručnjaka, znanstvenika, proizvođača i osoblja održavanja opreme. Želja nam je da okupljanje i komunikacija stručnjaka i znanstvenika iz područja održavanja te izložbe i prezentacije proizvođača opreme potaknu nove i korisne teme u stručnom i istraživačkom radu vezanom uz djelatnost održavanja i inženjerstva u širem smislu. Izbor Vodica za mjesto održavanja ovogodišnjega savjetovanja vezano je uz namjeru okupljanja stručnjaka održavanja i gospodarenja imovinom iz zemalja Mediterana s tri kontinenta. Eminentni predavači iz Europe i svijeta garancija su zanimljivosti sadržaja savjetovanja iz različitih područja gospodarstva energetike, građevinarstva, naftne industrije, farmaceutske i prehrambene industrije.

Više...