Prijava korisnika
ESUO priručnik

Korice-Front-nova-cijena

ESUO 2020

ESUO 2020 banner 155 2

EuroMaintenance 2022

maintenancenext-nl logo

Društva partneri


Tvrtke partneri

Frontem 155

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo

EFNMS AM Survey 2020

EFNMS-Asset-Management-Survey-banner-155

Newsletter

Pretraži Hdo.hr

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Nova cijena za 'Održavanje i gospodarenje imovinom' PDF Ispis Email
Autor:   
Petak, 30 Studeni 2018 00:00


Iskoristite veliko sniženje i nabavite priručnik Održavanje i gospodarenje imovinom po cijeni od 120 kuna  (puna cijena je 380 kn) zbog ograničenog skladišnog prostora uvjetovanog posljedicama potresa koji je značajno oštetio sjedište Hrvatskog inženjerskog saveza u Berislavićevoj 6 u Zagrebu gdje se nalaze i prostorije naše udruge. Zgrada je privremeno izvan upotrebe do konačne sanacije.

Održavanje i gospodarenje imovinom kapitalan je priručnik s područja održavanja i upravljanja tehničkim sustavima i infrastrukturom te gospodarenja imovinom jer donosi presjek najvažnijih znanja u tome području, kao i tehnologija koje su temelj Industrije 4.0 iliti Četvrte industrijske revolucije.

Knjiga je plod višegodišnjega rada hrvatskih održavatelja, menadžera, eksperata, doktora znanosti s dugogodišnjim iskustvom u industrijskim pogonima, koje je na projektu okupilo Hrvatsko društvo održavatelja. Upotpunjen suvremenom metodikom, ilustracijama, grafikonima i primjerima radnih procesa iz prakse priručnik je strukturiran sukladno potrebama u gospodarstvu, ali i potrebnim znanjima koje menadžer održavanja treba posjedovati, a koje je definirao EFNMS, European Federation of National Maintenance Society. Tako priručnik služi i kao udžbenik prilikom pohađanja tečaja, polaganja ispita i stjecanja certifikata Europski stručnjak upravljanja održavanjem EFNMS-a.

Priručnik je neophodan održavatelju, menadžeru s područja održavanja i gospodarenja imovinom, inženjerima kao i studentima tehničkih fakulteta. Zato je važna knjiga u vašoj knjižnici i idealan poklon kolegama inženjerima i menadžerima, zaposlenicima, studentima tehničkih struka. Popust na kupnju možete ostvariti do daljnjega.

Priručnik Održavanje i gospodarenje imovinom možete naručiti narudžbenicom iz časopisa, kao i putem on-line narudžbenice na mrežnoj stranici www.hdo.hr.

...