Prijava korisnika
Društva partneri


Tvrtke partneri

ina

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo


Logo-Plattner-crop

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Počinju prijave za certifikacijski ispit u generaciji ESUO 2019 PDF Ispis E-mail
Autor HDO   
Utorak, 26 Ožujak 2019 14:55


Ispit organizira HDO u suradnji s EFNMS-om, odnosno pod nadzorom glavnog kontrolora EFNMS-a Torsten Ekstrema uz pomoć nacionalnog kontrolora i službeno prevođenje tijekom ocjenjivanja.

Termin ispita je 26. travnja 2019. godine s početkom u 9,00 sati u prostorijama HIS-a, Berislavićeva 6, Zagreb, prizemlje, soba 10.

Ispit se održava u tri dijela:

  • Prvi dio je pisani test iz područja „Upravljanje i organizacija“ i „Informacijski sustavi održavanja“ koji se održava od 9,00 do 13,00 sati . Test sadrži 4 stranice s pitanjima i 15 praznih stranica za odgovore. Maksimalan broj bodova na testu je 55. Za prolaz na testu je potrebno postići najmanje 40 bodova.
  • Drugi dio je test iz područja „Raspoloživost proizvodnih sustava“ i „Metode i tehnike održavanja“ a piše se od 14,00 do 17,30 sati . Test sadrži 4 stranice s pitanjima i 15 praznih stranica za odgovore. Maksimalan broj bodova na testu je 45. Za prolaz na testu je potrebno postići najmanje 30 bodova.
  • Treći dio je ispit iz „Pojmova (termina) održavanja na engleskom jeziku“. Održava se od 17,45 do 18,45 sati. Polaznici će dobiti dvije stranice teksta na engleskom jeziku i dvije prazne stranice na kojima je potrebno sa 100 do 150 riječi napisati siže teksta (razumijevanje engleskih pojmova u održavanju).

 

cert isp

 

Pristup polaganju ispita dozvoljen je svim prijavljenim kandidatima, a certifikat ESUO stječu oni kandidati koji ispunjavaju sljedeće uvjete: 5 godina radnog iskustva na području održavanja uključujući 2 godine radnog iskustva na poziciji upravljanja procesima održavanja od čega 1 godina toga iskustva treba biti u posljednjih 18 mjeseci.

Cijena certifikacijskog ispita je 4500,00 kuna + PDV. Cijena tiskanog certifikata određena je EFNMS-ovim pravilima.